'NL leert door': ontdek tijdens jouw gratis ontwikkeladvies:

 

πŸ‘‰πŸ»  Wat jouw kansen zijn op de arbeidsmarkt: 

Ontdek wat jouw drijfveren en talenten zijn. Wat is jouw kennis en kunde?

 

πŸ’ͺ🏻  Wie wil je zijn en worden? Hoe wil je groeien? 

Waar wil jij voor staan met je werk, en waar wil jij voor gaan? Hoe wil je werken?

 

πŸ‘πŸ»   Vergroot je realistisch optimisme!

Optimisme werkt: werk aan je mindset voor veranderingen en succes.

 

πŸ‘ŠπŸ»   Van denken naar doen:

Onderzoek op maat jouw volgende stap, formuleer concrete acties. 

 

Normale prijs voor dit traject: €1.400,--, nu helemaal GRATIS voor jou!

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG DIRECT HET Ebook OPTIMAAL WERKEN MET OPTIMISME. 

 

Staat je werk onder druk?

Gun jezelf meer zicht op werkgeluk! 

Het maakt niet uit of je op dit moment werkeloos bent door Corona of niet. Ook niet of je ZZP-er bent, in loondienst, werkeloos of ondernemer bent. Wil jij je ontwikkeling beïnvloeden om je voor te bereiden op een toekomst met (meer) werkgeluk? Anticiperen op veranderingen in de arbeidsmarkt? Als je tussen de 18 jaar oud en de pensioengerechtigde leeftijd bent kom je in aanmerking. En het mooie is: het traject van 4 gesprekken inclusief een gedegen arbeidsmarktscan kost je nu tijdelijk niets. Juist ja...: he-le-maal niets!

Maak van deze crisis een kans!

Zet je DIRECT op de aanmeldlijst voor deze gratis Ontwikkelkans

Gratis een ontwikkeladviestraject? Echt waar!

Omdat deze crisis de werkgelegenheid volkomen op zijn kop zet en we nog wel even in het Corona schuitje zitten wil de overheid iedereen stimuleren om zijn of haar positie op de arbeidsmarkt te versterken. Daarnaast zijn bedrijven die van de NOW 2 en straks van de NOW 3 regeling gebruik maken verplicht om hun medewerkers te stimuleren aan hun ontwikkeling te werken.

Het kabinet heeft daar nu €14 miljoen voor uitgetrokken. Minister Koolmees: "Wij willen dat iedereen zich blijft ontwikkelen tijdens zijn of haar werkende leven. Dat moet vanzelfsprekend worden. Want leren en ontwikkelen is heel hard nodig om mensen goed inzetbaar te houden op de arbeidsmarkt. En om ervoor te zorgen dat mensen hun werk leuk blijven vinden."

Kortom: staat jouw werk onder druk? Vanwege Corona of door iets anders? Versterk dan je werk en je werkgeluk!

Je hebt met deze subsidie recht op €700,-- aan ontwikkelcoaching met daarbij een arbeidsmarktscan. De regeling en administratie loopt helemaal via Toptimism@Work, daar hoef je zelf dus niets voor te doen. En dan krijg je daar ook nog eens een hele online academy voor Optimaal Werken bij! GRATIS!

 

Gratis, dus....

wees er deze keer snel bij!

De aanvragen konden worden ingediend vanaf 1 augustus 2020. Jammergenoeg was door het overweldigende enthousiasme de subsidiepot alweer leeg op 2 september... 

MAAR LET OP! ER KOMT (100% zeker!) BINNENKORT EEN NIEUWE RONDE!! Omdat we nog niet weten wanneer, is het slim je nu alvast op te geven,

want de verwachting is dat die nog sneller vol zit.

MAXIMALISEER JE KANSEN  EN ZET JE DAAROM NU ALVAST OP DE AANVRAAGLIJST!

Want zoals de minister zelf al zei: er wordt gewerkt volgens het principe van 'OP IS OP', wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Er is dus erg veel belangstelling voor deze subsidie. Twijfel je nog? Je hoeft echt niet langer na te denken! Als je je bij Toptimism at Work aanmeldt, krijg je na afronding van je Ontwikkeladviestraject OOK nog gratis een half jaar lang toegang tot de Online Academy Optimaal Werken met Optimisme erbij. Ter waarde van €647,--. Vol met trainingen en tools zodat je van jouw volgende stap ook een echt groot succes kunt maken. Nogmaals.... wacht niet te lang....Ook de volgende subsidieronde is naar verwachting snel vol … Laat deze kans dus NIET lopen en wees er nu op tijd bij!

OP=OP! Meld je NU alvast aan

Kennismaken, andere vragen of wil je meer weten over dit GRATIS Ontwikkeladviestraject, over meer werkgeluk en optimisme? 

Neem contact op via 06-24899211 of mail ons hier