'NL leert door', ontdek tijdens jouw gratis ontwikkeladvies:

 

πŸ‘‰πŸ»  Wat jouw ontwikkelingsmogelijkheden zijn  

Ontdek wat jouw drijfveren en talenten zijn. Wat is jouw kennis en kunde? Hoe verhoudt zich dat tot de arbeidsmarkt?

 

πŸ’ͺ🏻  Wie je wit zijn en worden? Hoe jij wilt groeien 

Waar wil jij voor staan met je werk, en waar wil jij voor gaan? Hoe wil je werken? Wat geeft jou energie in je werk? Hoe vergroot je jouw werkgeluk?

 

πŸ‘πŸ»   Hoe je jouw realistisch optimisme kunt vergroten

Optimisme werkt: werk aan je mindset voor veranderingen en succes.

 

πŸ‘ŠπŸ»   Hoe je je denken omzet in doen:

Onderzoek op maat jouw volgende stap en formuleer concrete acties. 

 

Normale prijs voor dit traject: €1.247,--, nu helemaal GRATIS voor jou!

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG DIRECT HET Ebook OPTIMAAL WERKEN MET OPTIMISME. 

 

Staat je werk onder druk?

Gun jezelf meer zicht op werkgeluk! 

Het maakt niet uit of je op dit moment werkeloos bent door Corona of niet. Ook niet of je ZZP-er bent, in loondienst, werkeloos of ondernemer bent. Wil jij je ontwikkeling beïnvloeden om je voor te bereiden op een toekomst met (meer) werkgeluk? Anticiperen op veranderingen in de arbeidsmarkt? Als je tussen de 18 jaar oud en de pensioengerechtigde leeftijd bent kom je in aanmerking. En het mooie is: het traject van 4 uur coaching inclusief een gedegen arbeidsmarktscan kost je nu tijdelijk niets. Juist ja...: he-le-maal niets!

Grijp deze kans en maak van deze crisis een kans!

Zet je DIRECT op de aanmeldlijst voor deze gratis Ontwikkelkans

Gratis een ontwikkeladviestraject? Echt waar!

Omdat deze crisis de werkgelegenheid volkomen op zijn kop heeft zet en we nog wel even in het Corona schuitje zitten wil de overheid iedereen stimuleren om zijn of haar positie op de arbeidsmarkt te versterken. Daarnaast zijn bedrijven die van de NOW 2 en straks van de NOW 3 regeling gebruik maken verplicht om hun medewerkers te stimuleren aan hun ontwikkeling te werken.

Het kabinet heeft daar nu miljoenen voor uitgetrokken. Minister Koolmees: "Wij willen dat iedereen zich blijft ontwikkelen tijdens zijn of haar werkende leven. Dat moet vanzelfsprekend worden. Want leren en ontwikkelen is heel hard nodig om mensen goed inzetbaar te houden op de arbeidsmarkt. En om ervoor te zorgen dat mensen hun werk leuk blijven vinden."

Kortom: staat jouw werk onder druk? Vanwege Corona of door iets anders? Versterk dan je werk en je werkgeluk!

Je hebt met deze subsidie recht op €700,-- aan ontwikkelcoaching met daarbij een arbeidsmarktscan. De regeling en administratie loopt helemaal via [email protected], daar hoef je zelf dus niets voor te doen. En dan krijg je daar ook nog eens een hele online academy voor Optimaal Werken bij! GRATIS!

 

Gratis, dus....

wees er deze keer snel bij!

Tijdens de vorige ronde was  door het overweldigende enthousiasme de subsidiepot binnen 1 maand alweer leeg... 

MAAR LET OP! Per 1 december 2020 start er EEN NIEUWE RONDE!! 

De verwachting is dat die nog veel sneller vol zit.

ZET JEZELF DAAROM NU ALVAST OP DE AANVRAAGLIJST!

Want zoals de minister zelf al zei: er wordt gewerkt volgens het principe van 'OP IS OP', wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Twijfel je nog? Je hoeft echt niet langer na te denken! Als je je bij Toptimism at Work aanmeldt, krijg je na afronding van je Ontwikkeladviestraject OOK nog gratis een half jaar lang toegang tot de Online Academy Optimaal Werken met Optimisme erbij. Ter waarde van € 497,--. Vol met trainingen en tools zodat je van jouw volgende stap echt groot succes kunt maken. Nogmaals.... wacht niet te lang....

Laat deze kans dus NIET lopen en wees er nu op tijd bij!

OP=OP! Meld je hier NU alvast aan

Kennismaken, andere vragen of wil je meer weten over dit GRATIS Ontwikkeladviestraject, over meer werkgeluk en optimisme? 

Neem contact op via 06-24899211 of mail ons hier