Ja, ik meld me graag aan voor de wachtlijst voor het NL leert door Ontwikkeladvies

En ik wil ook toegang tot die online academy voor Optimaal werken
 

Laat hier je gegevens achter 

Vervolgens melden we je aan voor de subsidie zodra dat eventueel in 2021 weer kan. Als jij vervolgens je registratie hebt bevestigd, nemen we contact met je op om alles in gang te zetten.

Je kunt alleen gebruik maken van de NL leert door subsidie als je je bij slechts 1 aanbieder aanmeldt én vervolgens de registratiemail bevestigt. Houdt je mail in de gaten, want wie het eerst komt wie het eerst maalt. Jouw bevestiging geeft je pas garantie op subsidie.

Isabelle Hattink

"Jij hebt mij doen inzien dat ik regelmatig de tijd moet nemen om het geheel te overzien en om mezelf te vragen wat ik doe, waarom ik dat doe en of ik energie krijg uit wat ik doen.  En dat levert me heel veel positieve energie op!"

Gina Italiano

"Ik heb meer balans, rust en zelfvertrouwen gevonden. Ik weet nu veel beter waar ik voor sta en wat ík wil. Enorm bedankt voor de impact die je coaching heeft gehad op hoe ik me voel en op mijn ontwikkeling in mijn werk en naar anderen toe!"

Ronald van Lier

"Door jouw begeleiding ben ik me bewuster geworden van wat mij drijft en lukt het me beter meer richting aan te brengen. Daardoor weet ik wat ik wil in en met mijn werk, waar ik energie van krijg of op verlies. "