ONLINE TOOLKIT & TRAINING
Optimaal werken met meer vertrouwen, óók tijdens moeilijke veranderingen

Optimisme tijdens onzekere tijden 

Leer HOE jij zelf je negatieve spiraal doorbreekt, weer gaat werken en leven vanuit meer vertrouwen, leer hoe je positiever om kunt gaan met onzekerheid, nu, én ook tijdens andere verstoorde situaties. En leer hoe jij kunt TRANSFORMEREN naar een sterkere versie van jezelf. Hoe je van deze uitdagende, moeilijke tijd een kans maakt om je mindset optimistisch te versterken.

Start met de toolkit

Heb jij door alle verandering en onzekerheden last van...:  

 • Nervositeit over je gezondheid of je financiële zekerheid?
 • Gepieker dat maar erger en erger wordt?
 • Emotionele buien en moodswings die je voor deze crisis nog niet had?
 • Dat je het vaker niet dan wel nog ziet zitten?
 • Dat je het gevoel hebt dat je je moeilijk ergens toe kan zetten?
 • Lusteloosheid en somberheid?
 • Een gevoel van geblokkeerd zijn in je werk?
 • Een berg zorgen die zich in je hoofd opstapelt?
 • Een gevoel van machteloosheid dat je bijna verlamt?

Kortom, vind je het enorm lastig om je zelf niet buiten spel te laten zetten door de onzekerheid die deze gedwongen switch naar onze anderhalve meter maatschappij met zich meebrengt? Ook als het gaat om je werk?  Omdat voortdurend de vraag boven je hoofd zoemt: 'Wat gaat dit straks voor mij betekenen? En al helemaal omdat dit nog misschien wel een jaar kan gaan duren?'

En wil je juist weer Positief Perspectief?  

 • Luchtiger werken en leven?
 • Rust in je hoofd?
 • Beter slapen?
 • Meer vertrouwen in de toekomst voelen?
 • Je vrijer voelen om te bepalen wat je kunt doen?
 • Meer veerkracht en daardoor meer kracht hebben?
 • Het gevoel hebben meer in control te zijn?

Kortom, je beter en prettiger voelen en positiever naar de omstandigheden kijken en vooral: meer optimisme voelen over jouw toekomst? In je werk en daarbuiten?

Ja, geef mij meer Positief Perspectief!

Van Onzekerheid naar Kansen!

Je weet best dat we allemaal verschillend zijn in hoeveel onzekerheid we in het leven aan kunnen. Maar toch: je ziet anderen die het soms wel leuk lijken te vinden om risico's te nemen en een onvoorspelbaar leven te leiden, alleen zelf heb je d’r echt moeite mee. En in deze verstoorde situatie heb je steeds het gevoel dat al die onzekerheid je over je grenzen heen jaagt. Je voelt je te vaak helemaal ‘overwhelmed’ door  onzekerheid en zorgen. En dat wíl je helemaal niet, je weet dat dat ook anders kan, want ja, dat zie je dus om je heen. Maar,….. HOE dan!?

En inderdaad, hoe hulpeloos en hoe hopeloos je je misschien vaak ook voelt, er zijn stappen die je kunt nemen om beter om te gaan met oncontroleerbare omstandigheden. Die jou je zorgen helpen te verlichten en die je meer rust, positieve emoties en vertrouwen geven om het onbekende met meer zelfvertrouwen tegemoet te treden.

In deze online toolkit vind je:

☀️ Inzicht in welke fasen iedereen en dus jij ook doorloopt tijdens een abrupte verstoring van de status quo

☀️ Hoe je angst- en stress-gevoelens kunt managen tijdens onzekerheid

☀️ Hoe je de valkuilen van je brein kunt vermijden en je aandacht verschuiven

☀️ Wat je kunt denken en doen voor meer positiviteit

☀️ Hoe je van onzekerheid naar kans beweegt en zorgt dat je hier juist sterker uit komt

Patricia Willemse

"Ik vond alle onderdelen waardevol. Met name inzichten in hoe ons brein een loopje met ons neemt hebben me enorm geholpen, ik weet nu dat ik tot op zeker hoogte zelf kan kiezen hoe ik me voel."

Nils van de Berg

"Jouw coaching heeft een ander mens van me gemaakt! Wat een ontwikkeling heb ik doorgemaakt, zeg! Ik zie veel meer opties, mogelijkheden en perspectief!"

Bert de Wit

"Enorme aanrader voor als je voor opgaven buiten je eigen comfortzone gesteld staat, waarbij je weet dat je tegen je eigen grenzen aan gaat lopen. Door deze coaching stel je je open voor andere manieren van kijken, dan jouw eigen vertrouwde manier. En dat had een groot positief effect op mijn eigen effectiviteit."

"Optimisme is een morele plicht"

Immanuel Kant

In deze online  toolkit vind je een fors aantal tips, tricks, ‘hacks’ en inzichten uit de Positieve Psychologie die jou gaan helpen om óók nu, in deze tijd van onzekerheid je optimisme een een flinke positieve boost te geven. Zodat jij weer het beste kunt maken van je werk én de rest van je leven. Deze online  toolkit maakt onderdeel uit van de online  toolkit en training ‘Optimaal werken met Optimisme’ en je kunt hem nu tijdelijk, los, aanschaffen voor een tijdelijke lage "anderhalve meter-maatschappij-prijs". Omdat juist nu, we allemaal moeten proberen om van deze gedwongen verstoorde situatie een kans te maken. Zet je optimisme aan het werk, in het werk en daarbuiten!

Ik wil van onzekerheid naar KANS!

De toolkit voor Optimisme tijdens Onzekerheid

Dit krijg je in deze toolkit
Krachtige lessen
24/7 toegang
Een superhandige app voor tablet en Iphone, gratis erbij!
Levenslang toegang 
Regelmatige updates en aanvullingen
Video's, animaties én audio's
Alle pdf's downloadbaar

 

Kies voor Positief Perspectief!

Soms zit het tegen in het leven en lijkt het alsof je het uit je tenen moet persen.  Zeker als de enige zekerheid is dat alles nog een tijd onzeker blijft!

Hi, ik ben Juul van den Boomen, eigenaar en oprichter van het coaching bureau [email protected]. Al sinds 2008 help ik professionals, teams en leiders om met veel meer plezier en optimisme te werken, juist ook vaak tijdens grote veranderingen en tijden van onzekerheid. Vanuit een passie voor Positieve Psychologie. Zo heb ik al in tientallen bedrijven honderden medewerkers en teams onder allerlei omstandigheden geholpen om optimaal te werken met een positieve kijk op de toekomst. Speciaal voor jou als werkende professional of werkgever bied ik deze online toolkit en training rondom optimisme tijdens onzekerheid en verandering nu extra voordelig aan om je te helpen ook in deze moeilijke periode het beste te maken van je werk, mét je werk. Om jou te helpen positief persepctief te vinden!

Ik wil die toolkit