LEIDINGGEVEN AAN HYBRIDE TEAMS

Op afstand werken, hybride werken, vraagt andere kwaliteiten én een andere houding van jou als leidinggevende. Hoe zorg je ervoor dat je verbinding en motivatie binnen het team in stand houdt? Wat doet hybride werken met de teamdynamiek? Wanneer kies je wel of niet synchroon/asynchroon werken of ben je juist wel of niet met of zonder elkaar op kantoor? In deze workshop vind je op een praktijkgerichte manier de antwoorden en ontvang je handreikingen om hier met je team mee aan de slag te gaan.

In deze interactieve workshop onderzoek je wat werkt en wat beperkt. Wat de voor- en de nadelen zijn van de verschillende dimensies en hoe je ze combineert. Altijd met het doel om de 'best of both worlds' te behouden. En van jouw leiderschapsstijl. Zodat je je als leider waar nodig aan kunt passen aan de werkomstandigheden. Om zo optimaal werk en samenwerken mogelijk te maken.

Meer weten?
In deze workshop van 1 dagdeel leer je:
  • Welke individuele én collectieve functies het kantoor heeft voor jouw team en waarom taken en activiteiten leidend moeten zijn als je hybride werken tot een succes wilt maken.
  • Wat motiverend en demotiverend werkt bij hybride/op afstand/op kantoor werken, dus ook:
  • Wat hybride werken aan extra aandachtspunten van jouw leiderschapsstijl vraagt.
  • Welke vormen van hybride/op afstand werken voor de verschillende vergaderingen geschikt zijn
  • Hoe je verbinding tussen teamleden optimaliseert
  • Optimisers (tips & tricks) om je hybride en online sessies te optimaliseren qua interactie, energie en verbinding
Neem contact op