TEAMSPIRIT IN 100 DAGEN 

In deze continue veranderende tijd hebben teams elkaar nodig, meer dan ooit. Verbinding hebben en houden staat met stip op 1 in teams in het bedrijfsleven. Alleen, door de vaak grotere mate van thuiswerken en zeker ook door de dagelijkse hectiek, is er helaas maar al te vaak weinig ruimte en aandacht voor het proces van teamsamenwerking en voor die verbinding.   

Maak daarom in 1 kwartaal een kickstart voor een topteamjaar. 

  • Optimaliseer teamsamenwerking 
  • Maak als team een start met nieuwe vormen van denken en doen
  • Ga Waarde(n)vol Werken: Bepaal met elkaar wat al goed heeft gewerkt in het verleden, wat waarde heeft gehad, waar jullie meer van willen en hoe jullie dat kunnen vermenigvuldigen
  • Vergroot teamenergie, optimisme en positiviteit in het team

Meer dan ooit hebben teams elkaar nodig. Juist omdat er nu veel meer op afstand gewerkt zal blijven worden dan voorheen. En juist omdat een gemeenschappelijk, positief teamperspectief enorm verbindend werkt. En ook nog eens bijdraagt aan welzijn van teamleden. En ook juist omdat die connectie iets is wat iedereen zo ontzettend mist. Omdat die broodnodige connectie het smeermiddel is van je team- en organisatiecultuur en van positief resultaten neerzetten. En als je denkt: we gaan wel een keer mountainbiken als het weer mag, ook goed, vooral doen. Hartsikke leuk en iedereen heeft elkaar weer eens gezien. Maar als je gaat voor het vergroten van echte teamkracht, het raken van de kern, het weer laten stromen van teamenergie en het richten van die teamenergie op de ambities en doelen waar het team ook echt voor wil gaan, neem dan contact met ons op!

Meer weten?

WAT & HOE?

 Gedurende één kwartaal, 100 dagen, gaat het team aan de slag met:
  • Het verhelderen van teamambities en teamdoelen
  • Het optimaliseren van teamsamenwerking en als team een start maken met nieuwe vormen van denken en doen
  • Waarde(n)vol werken: Het met elkaar vanuit waardering bepalen wat al goed heeft gewerkt in het verleden, wat waarde heeft gehad, waar jullie meer van willen en hoe jullie dat kunnen vermenigvuldigen
  • Het vergroten van teamenergie, optimisme en positiviteit in het team
  • Het creëren van een positieve teamcultuur door het toepassen van de principes van Positieve Energie Management

Met het Teamspirit in 100 dagen programma helpen wij je team om de 4 pijlers van Optimaal Teamwork te versterken én om een eerste start te maken met een krachtig en bewezen ritme van succes om executie van ambities te waarborgen.

Met een Teamspirit in 100 dagen gun jij jouw team een dikke boost aan teamontwikkeling met een grote dosis optimisme!

 

Neem contact op