TOPTEAM AT WORK TRAJECT

Toevallige ontmoetingen bij de koffiecorner, in de lift of in het bedrijfsrestaurant? Tsja…. Die zijn er vrijwel niet meer. En de vraag is of ze nog gaan komen. In elk geval minder dan voorheen. En dat terwijl de anderhalve-meter-zoveel-mogelijk-thuiswerk-maatschappij een aantal dingen pijnlijk duidelijk heeft gemaakt:

 • We missen echte connectie
 • Wat blijkt het gemakkelijk om te polariseren (of gepolariseerd te worden)
 • We proeven de sfeer, de cultuur steeds minder
 • Ondanks dat we elkaar nodig hebben, is het ook heel gemakkelijk voor onszelf te kiezen
 • We hebben, zeker als alles allemaal niet meer zo vanzelfsprekend is, positief perspectief nodig

Meer dan ooit hebben teams elkaar nodig. Juist omdat er nu veel meer op afstand gewerkt zal blijven worden dan voorheen. En juist omdat een gemeenschappelijk, positief teamperspectief enorm verbindend werkt. En ook nog eens bijdraagt aan welzijn van teamleden. En ook juist omdat die connectie iets is wat iedereen zo ontzettend mist. Omdat die broodnodige connectie het smeermiddel is van je team- en organisatiecultuur en van positief resultaten neerzetten. En als je denkt: we gaan wel een keer mountainbiken als het weer mag, ook goed, vooral doen. Hartsikke leuk en iedereen heeft elkaar weer eens gezien. Maar als je gaat voor het vergroten van echte teamkracht, het raken van de kern, het weer laten stromen van teamenergie en het richten van die teamenergie op de ambities en doelen waar het team ook echt voor wil gaan, neem dan contact met ons op!

Meer weten?

WAT & HOE?

Ons [email protected] traject is een krachtig bewezen concept voor teams die zich minder willen laten leiden door de waan van de dag en die ervoor kiezen hun werk en hun teamwork te optimaliseren, óók onder suboptimale omstandigheden. Een bij uitstek geschikt traject voor teams die proactief willen kunnen inspelen op veranderende eisen uit de omgeving. Die resultaatgericht en met plezier gezamenlijk resultaten willen neerzetten. Die begrijpen en zien dat samenwerken soms uitdagend is en niet vanzelf gaat, maar die geloven in de teamkracht van hun samenwerking. Die hun werk willen optimaliseren: gaan voor het best mogelijke resultaat, met maximale positieve energie, teamwork én werkplezier te  binnen wat mogelijk is onder de aanwezige omstandigheden. Het traject kent een aantal componenten:

Team intake

Tweedaagse [email protected]

Opteamisme at Workshop

Impactvolle opvolgsessies volgens een Ritme van Succes:

3 kwartaalsessies

2 maandsessies (1e kwartaal).

Met het [email protected] traject helpen wij je team om de 4 pijlers van Optimaal Teamwork te versterken én om een krachtig en bewezen ritme van succes te implementeren om executie van ambities te waarborgen.

 

Neem contact op

Resultaten van een [email protected] traject:

 • Prestatieverhoging van teams en organisatieonderdelen (focus: krachtige keuzes)
 • Meer eenheid, teamenergie en enthousiasme
 • Groei, impact en succes
 • Ritme, opvolging en resultaten (excellente executie)
 • Blijvende gedragsverandering
 • Sterker en meer optimisme resulterend in meer eigenaarschap, ondernemerschap en pro-activiteit
 • Persoonlijke groei (meer lef, kracht, initiatief)