Don't count the days,

Make the days count

 Muhammed Ali

 

 

Optimistisch over Werk: Succesvol werken met meer plezier!

Wist je dat werkgeluk één van de drie belangrijkste elementen is van een gelukkig leven? Dat het een fantastisch medicijn is tegen stress? En dat je er tot wel 31% productiever van wordt? Als manager kun jij tot wel voor 70% verantwoordelijk zijn voor hoe betrokken en gemotiveerd jouw medewerkers zich voelen. Maar...dat wil uiteraard niet zeggen dat jouw medewerkers dan zelf geen rol meer hebben in het beïnvloeden en verantwoordelijkheid nemen voor hun werkgeluk.

Want als het gaat om je persoonlijke werk, herken je het vast zelf ook: écht weten wat je wilt, helder hebben hoe je wilt groeien, duidelijk weten wat je energie kost en wat je energie oplevert in je werk en in je samenwerking, is cruciaal. Voor je prestaties en voor je werkgeluk. En dat is voor iedereen anders.

Dus...., heb jij dat zelf helder? En weet je of jouw teamleden dit helder hebben? En, ... weet je ook hoe je jouw werkgeluk, energiebalans en mindset, en die van je medewerkers, positief kunt beïnvloeden? Toptimism helpt je Optimaal Werken, om meer werkgeluk, succes en energie mogelijk te maken.

Placeholder Image

 

Focus & Flow in je werk

In en met ons werk willen we impact hebben, verschil maken, jij toch ook? Alleen... ál die afleiding…! Hapsnap werken kost veel energie én is contraproductief. Dus: naar grip op focus, je aandacht kunnen managen om met meer rust je kernkwaliteiten in te zetten. Voor meer resultaat, meer energie, meer flow.

Placeholder Image

Werkgeluk en energie door waarde

Aandacht voor wat energie geeft en wat energie kost.Omdat je weet waar je voor staat en waar je voor gaat! Vanuit inspiratie meer bereiken met minder moeite. Waarde(n)vol Werk leveren.  En dus meer werkplezier. Vanuit het gegeven: Geluk vólgt niet op succes, maar leídt juist tot succes.

Placeholder Image

Optimisme aan het werk in het werk

Kijken naar hoe je kijkt. En naar welke 'kleur' je bril heeft. Omdat Mindset Matters. Want als jíj er al zelf eigenlijk niet in gelooft, wie dan wel? Dus: bouwen aan vertrouwen. Gaan geloven in eigen potentieel, in grotere invloed. Omdat in mogelijkheden denken kan, omdat het werkt, omdat het energie geeft.

Optimaal Werken

Er wordt veel gepraat over werkgeluk. Misschien ook al wel bij jou op het werk. Het is een ware hype. En vaak heeft een werkgeluk sessie een korte opleving van energie tot gevolg, maar is het vaak vooral een leuke dag geweest met een hoop positieve energie. Zijn er een paar leuke afspraken gemaakt die de cultuur een korte termijn boost opleveren. En... waar iedereen al snel weer aan is gewend.

Toptimism at Work gaat dieper: Werkgeluk of Welzijn in het werk gaat inderdaad over positieve emoties, maar óók nog over zoveel meer.

Optimaal werken gaat over ál die aspecten waar medewerkers zelf invloed op hebben en waar managers in kunnen faciliteren. In onze workshops en trajecten gaan we met jou en je medewerkers en collega's op onderzoek. Naar die persoonlijke aspecten waar zij zelf een boost aan werkenergie, werkplezier, en optimisme kunnen geven. Zodat je medewerkers met meer gemak nog meer mogelijk maken. Zodat zij (nog) lekkerder in hun werkvel komen te zitten en de sfeer een blijvende positieve verandering doormaakt.

Placeholder Image

Alvast kijken wat je aan je eigen werkgeluk kunt doen?

Placeholder Image

Zelf aan de slag om optimaal te gaan werken 

Opties voor optimalisatie van Werken:

 • Individuele coaching. Inzicht krijgen in wat jouw (of je medewerkers) individuele mogelijkheden zijn rondom Persoonlijk werkgeluk. Maatwerk coaching voor of je nu binnen je huidige werk of juist buiten je huidige werk een volgende stap wilt zetten. Of voor als je helder wilt hebben hoe jij je zelf verder kunt ontwikkelen om jouw potentieel te optimaliseren als het gaat om succesvoller en gelukkiger te groeien en te  werken.
 • Online Academy voor Optimaal Werken met Optimisme: vol oefeningen en tools  om jou je medewerkers te helpen te coachen of om hen te helpen zelf aan de slag te gaan met hun werkgeluk en groei. Ultiem flexibel: krijg toegang tot deze trainingen waar en wanneer je maar wilt. 
 • Flourish to the Future traject: Gun in 150 dagen je medewerkers hernieuwd optimisme en actie om weer te floreren in het werk. Een uniek en compleet persoonlijk groei- en ontwikkeltraject.
 • Workshops (maatwerk), deze workshops zijn zowel geschikt voor teams als voor groepen medewerkers :
  • Presteren met Passie en Purpose
  • Creëer Impact met Invloed
  • Floreer in je werk met Focus en Flow
  • Succesvol en Soepel in Samenwerking
  • Optimaal Werken met Optimisme
  • Gelukkig Groeien in je Werk
  • Persoonlijk Optimaliseren tijdens verandering en crisis

In overleg zijn er altijd maatwerkoplossingen voor workshops te creëren, waarbij de behoefte van jouw team, afdeling of organisatie altijd leidend is.

Placeholder Image

Wil je meer weten over optimaal werken met optimisme en werkgeluk?

Mail dan hier je vraag