Juist in crisis blijkt vernieuwing essentieel te zijn...

 

Ik sprak gisteren mijn tante Nonnetje van 87 jaar oud en die vertelde me dat ze, omdat ze niet meer met de andere oude nonnetjes samen mag lunchen, koffie drinken en eten, nu maar op facebook is gegaan, zo houdt ze tenminste in de gaten hoe het met een aantal contacten van haar gaat. Zodat ze zich minder eenzaam hoeft te voelen en toch in contact blijft.. We moeten ons in deze crisis situatie opnieuw uitvinden, in ons werk en de rest van ons leven. Mijn tante dus op d’r 87e op facebook! De uitnodigingen voor Facebook cafés of borrel hangouts komen inmiddels ook gestaag voorbij en zakelijk ben ik, naast de online academy vol digitale online toolboxen rondom optimaal werken en samenwerken, die ik versneld heb afgerond ook nieuwe bite-sized trainingen aan het ontwikkelen die ik online via ZOOM kan geven, inclusief live interactie. En ben ik een workshop Energy & Wellbeing aan het omkatten naar een online versie. Had ik 3 weken echt niet kunnen of zelfs willen bedenken.

Wat dat betreft worden we allemaal op dit moment gedwongen om out-of-the-box the denken, nieuwe aanpakken te bedenken en nieuwe wegen te bewandelen. De aanleiding 'sucks', maar wie weet helpt het ons ook wel heel mooi vooruit. Ook voor straks, als we 'back to normal' gaan, maar wel nu een aantal nieuwe skills hebben geleerd of producten hebben uitgevonden..

Dus, ik ben benieuwd: wat heb jij gecreëerd, anders gedaan, geleerd, ontwikkeld de afgelopen weken, dat jou op een positieve manier verder heeft geholpen om met deze crisis om te gaan? In je werk, of daarbuiten? 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.